har man tråkigt, så har man

jaaa, här sitter jag och har det tråkigt. Mamma ska titta på sommaren med Ernst nu... kanske inte jättekul, eller vad vet jag?
Själv hade jag himla tråkigt, så klockan sju på kvällen fick jag för mig att göra någon "crazy" sminkning av ögonskuggor, och eyeliner!
Man får lixom se vad man får ihop, nae mitt blev inte jättebra, bara massa kladd typ. Men jag hade ju något o göra iaf ;)

Här är då kvällens make:




Dagens outfit







bandeu (stavning?) bh - New yorker

Linne - Bik Bok

de blåa shortsen r från Italien.


Stör mig på att min webcamgrejs inte har självutlösare eller vad det heter, så min arm är ivägen på alla kort.. men ajja... nu ska jag till Lisa, pussar

ursäktar för min dåliga uppdatering

har känt att jag inte haft så mycket tid, eller okej.. jag har inte orkat!
Men jag ska försöka skärpa mig ;)

Denna onsdag eller torsdag eller vad det nu är? (håller typ inte koll på dagarna längre :S)
Men iaf, Idag har jag lovat mamma att hänga ner o upp lite tvätt efter allt som blev tvungen att tvättas efter resan, måste även städa på mitt rum! puh, vad tråkigt :(

på fredag ska jag förmodligen till Ullared-gekås med min syster och Martin, förmodligen förljer också Michaela med, om inte hon skulle vara barnvakt! ;) Kommer bli grymt roligt, dock är jag inte superrik för tillfället, men ändå lixom.. ;)
Kanske ska börja med mobilbloggning förresten, eftersom jag har gratis surf i ett år. Men får se om jag får igång det ;)
Ha en superdag finisar!


RSS 2.0