dålig uppdatering- jag vet

Har sovit med Syster o hennes pojvän hela helgen, Roligt hinner jag säga att det var! ;)



Just nu ;)

Fantastisk människa!

Måste berätta om en tjej som jag var hod här om dagen!
Jag tycker själv att jag har finnar, så var det någon som mamma kände som jag skulle gå till o fixa problemet. Hon tog två stycken pinnar med bollar på, och tryckte på olika ställen på kroppen, det var för att få kroppen i balans. Med dessa pinnar kunde hon även se att jag hade något fel med tarmen! typ amazing!
problemet var då att jag andas med magen, vilket inte tarmarna orkar med, då får jag inte upp tillräckligt med vikaminer o mineraler. Jag var tydligen också allmänt stressad! Det var det som orsakat mina finnar!
men nu fick jag som läxa att försöka andas med bröstkorgen, och iallafall 10 minuter/dag. Så kommer det funka automatiskt sen ;) bra va?
Hon sa att nu kommer finnarna långsamt att försvinna, eller så kommer det massor på en och samma gång nu, som sedan försvinner efter några dagar, jättebra! (Y) Så jag ska tillbaka/ höras av mig till henne om ca 2 veckor, och se hur det går osv!


Jorden går under på lördag?!
äsch, så har dom sagt i mångammånga år!  MEn visst blir man lite skrämd? den där gubben är verkar verkligen självsäker! haha
Tror ni f att jorden går under på lördag?

nu måste jag plugga!
ett plus till er som orkade läsa :D

Just nu!:




Faktiskt nyvaken ;)

Se fram emot en ny blogg i Juni-månad ;) pussar



skolavslutningsklänning?


Lisa gästbloggar

Ja nu behöver Carro en riktigt bra ursäkt för varför hon inte uppdaterat på en vecka? Nu får vi ta och slå nävarna i bordet!

Haha, men eftersom carro aldrig bloggar så får jag väl göra det åt henne ! Vill ni veta något som C tycker är kul? Gå då in på min blogg här och se på svenssonsvensson filmen som finns där, sen spolar ni fram till 0.43, när tanten ropar TYYYIISSST !! Hahahahahahahahahha ! jag och C har skrattat åt det i tre dagar nu, hihi (:

Här är kanske en ursäkt? Plugg zzzzZZZzzzz

 
Eller den här? Hon gömmer sig!


Kanske denna? Ingen tid...


Eller denhär ursäkten? Hon bara målar?


Vilken tror ni? Ring in och säg vad du tror på... Hahah bara skoja !
Bra att jag finns va?


seriöst?

Det haglar som bara den ute! haha,har nästan lust att gå ut, men ne.. usch vad kallt!
Däremot kan jag bara inte fatta att det kan snöa ute nu? helt sjukt! Det är maj. Maj månadd ser jag som en solig och vårig månad! Och nu snöar det, och man fryser aset såfort man kommer utanför dörren! nästan ofattbart...

Förövrigt är jag läxfri denna veckan! Superskönt!
Så imorgon stannar jag nog med en kompis i stan ;) Får passa på när man har chansen nu ju!

Jag tror Lisa tog lite egobilder med min kamera igår. Så nu ska jag ladda den, och se om det blev några fina kort ;) hihi (a'


BAJS PÅ CAROOOOOOOOLLLIINNNNEEEE

CAAAAAAAAAAAARRRO BLOGGAR ALDRIG


RSS 2.0