Tidsinställt inlägg-


Hej på er!
Vaknade precis (om jag inte försovit mig)haha! Men jag har faktiskt kommit på en smart grej, för att jag lägger min väckarklocka i andra änden av rummet, o då måste man ju springa upp o stänga av den! Vilket gör att man piggnar till liite grann.. osen så måste jag hinna duscha på morgonen, vill ju inte gå med flötigt hår till skolan lixom! ;)

Men om ni vill ha något att läsa så skriver jag kortfattat upp min morgonrutin!

05.30 -:Duschar, Jaa, jag försöker att skynda mig, men det är så besvärligt att duscha på mogonen, man somnar ju nästan! MEN man blir piggare efteråt! :)

05.50 -: Äter frukost + tittar på tv/läser/ glor in i väggen
 
06.10 -: Borstar tänderna!, klär på mig

06.25
-: Smink och Hår

07.08? -: Går till bussen!

08.10 -: SKOOOLAA, Denna dagen börjar med innebandytunering ;)

Och nu, o då menar jag nu... på kvällen ( alltså igår, när jag skrev detta) Så får jag en tanke på att läsa NO :)

Ha en bra dag, så hörs vi i eftermiddag! Idag håller jag det jag lovat ;D hahaha


Tur att man har en fin vän som kan uppdatera åt mig ;)

haha! (Y)
Ne, men om ni vill ha massa uppdateringar o grejjor, så måste jag göra tusentals tidsinställda, så att jag ligger i fas! haha, men aa... vi får se hur det blir med det!

Nu ska jag iaf fixa inför kvällen, Läsa NO, och lägga mig tidigt för en gångs skull! Somnar ju typ på lektionerna, i inte bara idag, utan i princip hela veckan! Fas jag säger ju att jag ska lägga mig tidigt varje kväll, men det blir ju aldrig så? haha

Men Godnatt fina läsare :)


LISA GÄSTBLOGGAR IGEEEENN !!

Asso lilla Carro ! Äre någon mer än jag som är arg på henne för hon ALDRIG bloggar ?
Jag tjatar på henne, hon kanske ha skaffat pojkvän ? ( Jag är som Peter08 som tjatar på Kissie ) Haha !

jag skaaaa se till att CarroBarro förbättrar sig, skryk ska hon få !?

Gamla godingar
























ohh massa bilder :D

Godnatt ♥


Jag har typ inget att skriva.. och det blev heller inget bloggande som jag sa! Men nu börjar jag bli lite småtrött.. Ska fixa lite, sedan gå o lägga mig!



Lika som bär? ;)




High school musical 3

Japp, som ni såg gjorde min älskade Lisa en uppdatering! Det gillar vi, jag har inte riktigt haft tid.. detta fick bli en liten bloggpaus lixom ;) hehe,
Fast tyvärr är det så att jag inte hinner skriva just precis nu heller.. Nu är maten framdukad, så jag måste sticka! Möjligtvis mer bloggande senare ;) " High school musical 3 på tv nu ;) hihihih



Lisa är snäll

Carro har nu inte bloggat sen i tisdags eller något, och vad tycker vi om det, DISS !
Idag tror jag att hon skulle bowla med Julia, hennes storasyster rebecca och hennes pojkvän så därför har hon nog inte hunnit. Därför är jag snäll och hjälper Caroline lite, och vad tycker vi om det, HISS !

Idag är det fredag för dem som missat det, och det gillas starkt ! Ikväll 20.00 på yv4 är det final i Let's dance. Heja Jessica, eller vem hejar ni på ?

FEEEEEEEEEEET LÄÄÄÄÄNK TILLLLL LISASTROMVALL


* åh, vad är det där? Ett träd ? *

Silverschampo







svininfluensan

Mamma berättade igår om sprutan mot svininfluensan... Lite småläskigt, dom hade ju inte testan vacinet innan dom tog den på folk! Nu visade det sig att om man tagit sputar kunde man få konstiga biverkningar, typ som att man helt plötsigt bara kunde somna, o att man inte kunde konsentrera sig. Sen var det något att om man är Glad eller Ledsen så kunde man svimma! Asskumt ju!
Jag har iaf inte råkat ut för detta, men tycker synd om dom stackarna som har...

Jaa, man kan säga att det är lite pga. skalen jag vill ha en ipod touch






Fast det är ju grejer på den som är bra med. Men det silvriga "leopard-skalet" gillas! ;)

Måndag

Godkväll/ eftermiddag! ne, kväll.. Guuud vad trött jag är. Jag råkade somna i en timme när jag satt med läxböckerna, det är väääldigt lätt hänt. Hahaha!
Nu ska jag nog ta något att äta, pussar

(mitt håååår :( )

Jahopp, så gick det?....

Till en början.. var den en vanlig brunhåring tjej, Caroline. Men hon fick sedan för sig att bleka håret och bli blond igen.



Hon började med att avfärga sitt hår. Resultatet på det blev... Inte så blondt det var innan, men litelite ljusare brun. Efter avfärgning var det då dags o bleka håret.. Och resultatet på det blev :...



Damn så fullt!! NUUU vill jag färga om det, men neeeehedå. Det går inte.. Men ska nog göra det nästa vecka, kan inte gå runt och se ut såhär? Det går inte :(
Är så himla deprimerad asså! Självklart visste jag ju innan att man inte kan bleka direkt från brunt till blond, men ändå gjorde jag de?

Men after att ha trasslat utt det slitna håret som blir när man bleker det, så såg min tröja ut sårhär:



Och såhär..



Men deet finns en positiv grej!
 Den färgen jag vill ha finns längs benan. Så efter ett par inpackningar denna vecka, färgar jag håret nästa helg igen, då förmodar jag att det blir bättre!


Alla kan få orangefärgat hår när man färgar det såhär! tyväär :/ Men tänk på de! (Y)

Imogon blir jag förmodligen blond!

iaf ljusare :)

Fransk manikyr?

Då har jag ett tips till er som jag fick från en friend, Agnes♥
För att det ska bli lättare att det vita "där uppe" rakt o jämnt, så kan ni måla med vitt nagellack på nästan halva nageln.. Och sen när det har torkar så tar ni en dåndär liten borste med tuss, som ni tar på ögonskugga med.. då dränker ni den borsten i nagellacks-remover.. Och drar så att det blir lite fint sådär som ni vill ha det. Till sist så tar man väl genomskinligt nagellack över? ;)
Jag vet inte om jag har fattat rätt! Men jag tror det, o hoppas på det bästa.. Jag har själv inte testat det än, men tänkte göra det nu.. Får se om Agnes tips funkar bra, men det tror jag nog :)

 


Söndag! Lördag?

HEj på er!
Har varit ute en sväng, riktigt skönt i detta väder måste jag säga!
Har precis duschat, o nu sitter jag med hårinpackning, ska hämta en ansiktsmask också! Sen är jag redo att sätta mig med läxböcker,, på en söndag med!? roligt...
Slipper skolan imorgon, Goottt :) heheh..
Nu ska jag göra det jag ska!
Hörs senare! :)


Den nya bloggdesignen ;)

-






                                                 

Avslutar kvällen med att..


Dagens väder!!

Ny design på G

Därför är det lite röringt och fult här ;)

Lördag+skola

Njjee,, det går ej ihop sig. Men idag fick det göra det! Var på 3 lektioner mellan 9 och 12 idag! Inte så farligt jobbigt endå, fick med mig lite läxböcker hem, alltid lika roligt... ser fram emot min pluggarkväll!! Usch asså! ;)
Efter vi slutat gick jag o Julia upp till stan med våra mödrar! Jag fick ett par byxor.. dom svarta jag köpte för ett tag sen nivet, fast beiga (stavning :S )

Men  nu kurrar min mage! Och vi hörs senare!


Skolan



Är i skolan nu!
Har haft hemkunskap o idrott, nu har vi musik och sedan återstår no... Vad tror ni jag gör just precis nu? Tja, jag kankse spelar, eller letar information om södra Europa.. vi är i grupper och ska Spela en låt.. o vi valde "misirlou" inte världens lätaste, men det ska nog gå bra ;) Lektionen slutar om 40 minuter tror jag?
Vi hörs när jag kommer hem! pussar

Jag som trodde att våren var påväg, hörde att det skulle snöa imorgon... (alltså idag), Osen är det sista avsnittet av "solsidan på söndag!! Tiden går fort.. deprimerande..


Nu Åker jag till skolan!


Nu Åker jag till skolan!


Nu Åker jag till skolan!


Nu Åker jag till skolan!


-




Varför ska hårfärg ens existera?


Jo, för att man kanske tröttnar på sitt hår! eller hade ni kanske samma problem som jag hade? Råttfärgat..Tänk om hårfärg inte funnits, det hade varit tråkigt,
På något sätt gillar jag Dessies hår? Det får mig att vilja bli blond igen.. men nejnej, inte så bra med tanke på hur slitet mitt hår har blivit under alla blekningar o färningar det senaste året! Men ajaa...


2011-03-17 18:55 torsdag


Just nu har jag nästan inget liv.. Jag är så värst uttråkad! Jag har vart ute en sväng för ett tag sen, o nu är jag nyduschad! Och jag vet att jag ska läsa de två sidorna i hemkunskapen, men såklart så vet jag ju inte vilka sidor? Jag måste ju kolla upp det ;) Förövrigt har dagen varit bra!
Som ni har sett, eller som jag kanske redan har sagt också.. så gjorde Lisa gästbloggning här igår, hon har nu mitt lösenord, så ni kommer förmodligen se endel av henne i framöver o evigt! Roligt tycker jag! Om ni vill besöka hennes blogg så finns den nere i menyn  Vet ni vad jag ska göra nu? nje, knappt jag heller.. ska nog göra lite tid, o få tag i någon som vet nåt om läxan kanske? ;) hähäh, ha en fortsatt trevlig kväll!


Hvad gør vi nu?

Jeg kom til verden på 5. sal
min far var tosset min mor var normal
men da de kørte ham væk sagde mor til mig:
Hvad gør vi nu lille du?

Jeg gik i skole i mange år
røg på fabrik og fik mavesår
og så en dag sparked' bossen mig ud.
Hvad gør man så lille du?

Og tiden gik og jeg gik med
jeg fløj af sted fra sted til sted
og gadens løse fugle de fløjted' og sang:
Hvor skal vi hen lille du?

Men så en dag gik jeg op til ministeren og sagde:
Du der - få lige fødderne ned og ta' hatten af!
Mand kan du ikke se at det hele er ved at gå
fuldstændig agurk?!
Så hvad gør vi nu din gamle skurk?

Men han grinte bare og sagde:
Dig, du kan sgu gå fanden i vold!
Så det gør vi nu, lille du.
Ja, vi gør!


En liten kvällshälsning!

Såg att Lisa hade hunnit göra ett inlägg på bloggen! Gulligt av henne, men hata bilden! Men jag får skylla på att den faktiskt är 2 år gammal xD hihihi, jag är ganska bra på bortförklaringarr! haha, jag skulle typ hälsa en fin kväll, men det behövdes väl egentligen inte då! hihih... Besök Lisas blogg med!! ;) Nu har jag gjort klart tyskaläxan, ska ta en snabbsväng på crosstrainern, osen blire duscha o sova! nattinatti




Just nu: 


sminket o håret efter en hel dag... woouuw, säger jag bara!



Lisa gästbloggar

Hejsansvejsan i lingonskogen !
Carro verkar inte hinna med något inlägg idag, så jag hjälper henne lite för eran skull !  Undra vad hon gör, hon sitter säkert ner gosad med ett varmt täcke och tittar på tv, eller så pluggar hon, vad tror ni ?

Förhoppningsvis är hon back on track imorgon igen så ni behöver inte oroa er, haha !
Nu ska jag titta på Glee ♥

Puss till carrobarro

Gå in på min blogg här  här eller här !


Fin sommarbild på carro från 2009 !


Tisdag

Hejhej!
Jag har typ ingen tid att blogga nu.. om ungefär en halvimme åker vi tillbaka till skolan! Jag har utvecklingssamtal., o jag hatar det!! Men det lär nog gå fort antar jag ;) Brukar väl ta tio minuter eller något? ;) Ska även till skolan på lördag.. vi har öppet hus.. vi kommer ha först rådstid 5 min, so 40 min, no 40 min, o engelska 40 min... O bara för det får vi vara lediga sen på måndag! Ganska gött ändå tycker jag ;) 3 timmar på en lördag ist för 6 timmar på måndag ;) hähä

Men nu ska jag fixa iordning mig lite, kan ju inte se ut som ett troll när jag ska dit! ;)


det smakar lite kartong...

ni förstår vad jag menar om ni läser inlägget nedan ;)


50 minuter kvar till träning

och nu återstår denna :)



Nej ,inte det godaste jag druckit.. men inte så äckliga heller.. inte så att jag spyr, då hade jag inte druckit den ;) Men den innehåller mycket proteiner osv. bra energi lixom ;) pussar

Ny vecka, Nya tag

Hej på er!
Jag sitter här o äter en sallad, o vet ni varför? jo, för att det var jätteäcklig mat i skolan idag!  Inget illa menat för er som gillar blodpuddig o potatisbullar. Men jag hatar verkligen det, spyr när jag känner doften av de! Men ajja, från det till något annat!
Som ni vet var jag i Linköping i helgen. Blev ganska många köp. Men det får ni se sen när jag orkat ta kort på allt ;) Jo, jag vet.. jag är lite lat! :P
Men nu är NO inlämningen klar, eller redan igår faktiskt.. Så nu ska jag väl börja kolla igenom till So-provet som är nästa vecka! Nu är jag ute i tid... I vanliga fall sparar jag allt till sísta dagen! Men nu så ;)

Klockan sju drar jag iväg och tränar! Så det blir nog inget mer bloggande idag, men ni ska få en liten DÅLIG bild på dagens:..



Fredag

Lagom skönt med fredag tycker jag! Dagen har varit bra ;) Imorgon får jag vakna tidigt. Då bär det av på en shoppingtur i Linköping... o kan ni gissa med vem? :D Michaela! Det kommer bli väldigt roligt. O jaag har längtat hela veckan, vilket jag tror att hon också har ;) hihi... Nu börjar jag känna hunger, o någon, jag vet inte vem.. bakar pizza och det doftar gott iaf ;) Har ni hört om tsunamin i Japan?? Sånt skrämmer mig sjukt mycket på något sätt. Skönt att det inte kan hända här. MEn ändå, tycker ju synd om dom stackarna som bor där! Vi får väl hoppas att de flesta klarade sig bra.. Jag tror att den var 10 meter hög! Läste nu.. MINST 1000 dödsoffer!

Kraftigt skalv utanför Tokyo

Tsunamivåg sprider sig över Stilla havet

Morgonens jordbävning gör att en tsunamivåg nu drar över Japans norra kust med förödande konsekvenser.

Skalvet, som uppmättes till 8,9 är ett av de kraftigaste som drabbat landet.

Enligt nyhetsbyrån Kyodo kan skalvet och tsunamin ha krävt över 1 000 döda.

Jordskalvet inträffade klockan 06.46 i morse.

Enligt meteorologiska myndigheter inträffade det till havs, en mil under ytan och 382 kilometer nordöst om Tokyo.

De första uppgifterna gjorde gällande att skalvet var på 7,9, men Amerikanska mätinstitutet USGS uppgraderade på fredagsmorgonen skalvets magnitud till 8,9.


pjuuh

Hade skrivit ett jättelångt inlägg till er, men sen försvann allt! Orkar tyvärr inte skriva om allt! Men det har varit en händelserik dag med mycket skratt!

Så jag kan skriva dagens humör här nedan...

jag idag:



dess outfit får hålla i sig i någon timme nu


ängel

Jag vet att jag är grymt dålig på att uppdatera.And i'm so sorry!
Hinner inte skriva så mycket nu.. men jag vill visa er denna ängeln som jag fick av mormor, hon köpte en till varje barnbarn. Det tyckte jag var gulligt av henne. Så denna lilla guldängel vare, innehålla 24 karats guld! :)



slapp dag!

ja, det måste jag verkligen säga! Hade 2 lektioner, o 1 "lektion" haha, lättförstådd jag är känner jag. men ajja ;) haha.. vi hade massa inställt, så Våran lunchrast blev på över 3 timmer. Härligt! ;)
Nu ska jag kolla igenom provet lite, sen senare blir det träning! Ska bli himmla skönt! hihi

Hörs kanske senare :)



godmorgon

Jag vaknade tidigt idag, jag är rätt så morgonpigg.. men ändå ;) Mamma har inte börjat med frukosten, så jag skriver ett snabbt inlägg. Mm, hon står och skär en jättestor salladsskål, för idag kommer en del av släktträdet hit och firar systern min! Jag har lite saker att göra innan dom kommer, ;) Men det kommer bli mysigt. Inte varje dag man träffa dom!
Åhh, jag bara älskar detta väder! Inget fel, känner på långa vägar att våren är pågång ;) Igår va jag med Michaela o solade på sjön, jätteskönt! Men jag har inte tid att detaljera, haha :)




Och såhär social är man just nu...


dålig uppdatering..

ja jag vet! Men min tid har gått åt till annat! Igår var jag på någon filmkväll med tjejorna och några till. Det var mysigt vaare! Ikväll blir det kanske tjejkväll med, beroende på om alla kan ;)
Men nu ska jag ta mig en dusch och kolla om michaela vill hänga med ut i solskenet!
Ha en fin dag ♥

Dagens outfit

haha, inte den finaste.. men det är ju en favorit på vintern. Jag älskar jeanstights och tjocktröja nu när det är så kallt! Har en stor längtan efter sommaren nu asså!!



Nu ska jag sätta på lite musik o träna! pussar


RSS 2.0