jag kräver att lisa strömvall skaffar blogglovin..

jahopp, ni ser rubriken.. o Lisa kan ta åt sig den! xD haha, nee.. men det blir kul om du skaffar deee ♥
Nu är jag hemma från träningen, eller det var ju ett tag sen.. hhah!
men nee usch! verkligen ingen bloggdag idag. Har inget att skriva x) Men jag tar nya tag imorgon lovar jag!! pussohej!


bomb- drillning



hahaha, jag känner mig vääldigt duktig! x)
Felicia däremot är bääst♥

on monday morning..

mogonen var skit! Var assegt att stiga upp, haha! Men skolan gjorde sedan min dag, det är ju kul att träffa alla igen! Nu räknar jag lite matte, ska iväg på träning snart.. det var ett tag sen, så det ska bli härligt att komma tillbaka dit ;)
Ne, idag är jag tråkig och har typ inget att skriva känner jag.. Jag blir på bättre blogghumör imorgon ;) haha

senare ska ni få se en video, men det får ni vänta på ;) låter väl roligt? ;) Kan säga som Kissies bror, det kommer en bomb! pussar

vinnaren av



HÄR GRATTIS!♥

jag är pisstrött

Är hur trött som helst! Dessutom så är det typ kallt precis överallt. För tillfället önskar jag att vi hade en bastu hemma! Det vore ju skönt. Men jag Får ta en varm dusch istället ;) Får väl funka lika bra det. Har hunnit öva en litenliten stund på matten också! hhah   Check..

Jag vet vad jag önskar mig när jag fyller! eller aa, eller nja, men jag vill ha en ipod tutch ( som ser ut som en iphone) men jag vill ju lixom bara ha den för att det finns så fina skal till den! haha, men jag har en såndär annan lite vanlig ipod som funkar utmärkt. Så den duger nog mycket väl. Annars så önskar jag mig en massa pengar, som jag kan köpa kläder för! hihih (a'
Men behöver ju inte tänka på det nu.. Det är ju typ lixom 3 månader kvar!

men aa, får se om vi hörs senare!

Dagens blogg,( inlägget nedan'



-


Jag ska rensa min garderob

men inte nu, läste i en bok om små larvar och skalbaggar som gärna lever bland kläderna! Ja, det låter ju hemskt. Och jag påverkas ju typ av allt också! haha. Nej, men jag ville inte skrämma upp er eller nåt, det är nog ingen fara! Bara jag som larvar mig och är lite konstig ;) Nu tittar jag på melodifestivalen.. Jag tycker nästan att det var roligare förr. Men kollar på det ändå, så jag har något att göra! hihih. Blir nog inget mer bloggande idag!



Sleep Well! :)

Nya jeans från Pieces

Hej på er!
blev inget bloggande imorse, för att jag drog till stan med Julia och Lisa! Vi hade det Mysigt!
Var och fikade lite, köpte även ett par nya jenstights! Dom kostade 180 kronor. Lisa hade hittat en en "20 %- rabattkupong" på den affären i en tidning! Om jag var smart så skulle jag också kunna ta den. Men jag tänker inte så långt ;) Ajja, här nedan får ni bilder på jeansen.. Och Dagens outfit på köpet ;) Två flugor i en smäll lixom!






Det var jeansen det!
Tröjan är från Gina, tror att den kostade 150:-? eller nåt liknande ;)

Från det till något annat, så kommer jag öppna en testblogg! Det kommer inte finnas något att läsa där, kommer bara öppna en, eftersom jag jämt förstör den riktiga bloggen när jag ska fixa design! Så, så är läget! hörs senare, pusshej

mys

Bara två prov kvar nu!! härligt! dom tre proven vi har gjort denna veckan har gått skapligt bra! åh, snart börjar dom äckliga utvecklingssamtalen, men Vic är väldigt ra att ha på utvecklingssamtalen, han säger typ bara att det går bra i alla ämnen, sen får vi gå.. tar typ 5-10 minuter! haha.. men han är bra på att berömma och det känns ju skönt och uppskattat ;) Idag skulle jag ha gått på någon grej med UNF. Men det blev inställt för vi hittade ingen lokal, inställt och inställt, men framflyttat iaf! Så ikväll blir det hemmamys! ;) Hörs kanske senare! pussohej


Spelas just nu

Nomy - Cocaine


torsdag

chacha på er!
Jag kom nyss ur duschen. Lisa åkte hem för någon timme sedan. Klart vi har haft kul, som alltid! ;) much love to her! Imorgon har vi hemkunskaps-prov! började att plugga på det precis. Det är inte så svårt... lite smått bara ;)

Klumpig som jag är så skulle jag ta deodorant ( som man sprutar) men höll den åt fel håll.. hahaha, hela min hand är nerdeodorantad x) hahaha

Godnatt!

Onsdag kväll

Hej på er! Just nu sitter jag och knaprar gurka, nåt utav det bästa som finns! eller? hihi,. men iaf. Nu har jag pluggat lite som vanligt. " prov redan imorgon! No:n kände jag mig säker på innan, men nu blandar jag bara ihop allt, rör bara till det lixom. Säkert att jag är nervös inför provet. Jag vägrar är få ett IG! Inte lätt att gå i åttan måste jag säga, betyg är skiit! So har jag typ 2 huvudstäder kvar typ, som jag glömmer jämt och ständigt, klarar jag dom så är jag nog färdigpluggad för idag! ;)  btw, skulle väl kunna tro att det blir lite tv eller något nu! Jag har typ blivit beroende av KinzaoTyras bloopers, kan typ inte sluta skratta.. dom är ju så bra!! haha, Göttmos. Ha en osömnfri natt så hörs vi imorgon! :)

Imorgon ska jag va med miiiiiin pluuutttt!!!!!!♥ LÖVE LÖVE LÖVE till henne!!



Här har ni min söta griiiis

-

Sitter syssellös. jag har pluggat i ca en timme! har tröttnat som bara den! vet inte vad jag ska lära mig längre lixxom, haha! men jag borde ju faktiskt inte sitta o säga att jag inte har något att göra! nåt finns det ju alltid :) Men just nu sitter jag och väntar på att min msn-kompis ska logga in! haha nej, det lät dumt! vi är ju vanliga vänner med. men vi snackar jämt på msn! :) hihih. Imorgon är en ny dag i skolan, utan sovmorgon och med lektioner! kul asså!.. somnade en stund när jag kom hem från skolan, så nu är jag utvilad tills imorgon! hahah

HITTTAT MASSA EFTERLÄNGTADE SAKER!!
sån lättnad när allt har varit fullständigt försvunnet, så hittar man allt värdefullt på en gång!:



En massa hals och armband! kul att trassla upp det ;)



Mina örhängen som jag har letat efter i 768 månader! just nu är dom guldiga, men jag får ta såndär silverputs. Då blir dom som en spegel!



Och slutligen mitt halsband!!
Jag fick det av mamma och pappa på utomlandsresan 2010. Eller mer rakt ut sagt, den är från Korsika. Bra om man har glömt namnet lixom :)

Under letandet hittade jag även en nyckelring som snart sitter på min nyckelknipsa (om det nu hter så?) ;)
men det är inte så mycket att vis upp, så det struntar vi i ;) Nu blir det att kolla runt på bloggarna, har inte gjort det idag än! HA en Fin kväll!

bowlat

Jag kom sist (a'

nu blire plugg, ledsen för krt inlägg!


BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR MIN KOMPIS JÄTTEMYCKET



och du måste bli frisk tills imon!!! ♥

monday afternoon och systers 18-årsdag!

jahopp, det var starten på en ny vecka! tide går fort!!:) vet att det är många som har lov nu, grattis till er säger jag bara! vi startar med 5 prov efter lovet! härligt.. Men imorn har vi friluftsdag. Jag ska ha bowling på förmiddagen och en 6-kilometers promenad efter lunch. om det inte blir tvärtom, blev lite fel på vissa ställen, men vi lär ju märka ;) Har ju endel plugg nu med! bäst att böeja med det nu kanske. För senare ska jag göra ett försök med köttfärspaj! tro inte på att jag lyckas, man vet ju aldrig lixom :P hehe

Grattis syster!! ♥



Söndag

Godmogon, har ni vaknat? ;) Jag har rätt så nyvaken. Nu gör jag ett snabbt inlägg, sen blir det plugg. Måste även städa rummet osv. somsagt släkten kommer idag :) Jag haar inget aning om när dom åker hem, så vi får se om det blir något mer bloggande sen!
Ha en bra söndag!




Min fullt normala klass, jaa..ihih :)

sitter o kollar på melodifestivalen

Inte mitt favoritprogram, men det är lite småroligt :) väntar bara på erik saade! hihih :)






tittar ni på melodifestivalen?

silver



Har precis ätit någon konstig mat! Jag vet inte riktigt vad det var för något, nånting med kyckling.. men gott vare :D om en halvtimme deckar jag mig framför tv:n antar jag. Jag har inte så mycket för mig. Så det blir väl att titta på melodifestivalen. Men jag har inte en aning om vilka som är med ikväll! någon som har koll?

Jag vill inte tänka på att det är skola på måndag!? tiden går ju så himmla fort! Fast grejjen är den att nästan alla mina vänner var bortresta osv. har varit lite med agnes o michaela, men bortsett från det då har det varit ganska segt. Så det ska ju bli skönt att få börja skolan igen, och komma in i rutinerna lixom :) så det kommer nog funka bra!

nu ska jag kolla vidare på bloggarna, måla om mina naglar, för att dom blev helt förstörda när jag målade dom senast, jag kan inte sitta still, o då blir det lixom att man går imot allt och alla! Och jag måste även fixa paket! Min syster fyller 18 på måndag! shit, tiden går så fort så att man inte ens vill tänka på det! hahaha, men nu ska jag fortsätta. Får se om det blir något inlägg senare sen! Hare gött sålänge! ♥

närbilder





Vanligtvis hatar jag närbilder på mig själv! Men här är en tjej som har lekt med kameran o redigerat!
Jag bjuder på dessa bilder helt enkelt :)

Lördag!

igår köpte jag den där visibly clear igår! En liten tup! är det någon som har haft den? funkar den bra på er? :)



Det står att det ska märkas skillnad inom 8 timmar. har inte sett någon skillnad än. Men man måste kanske ha använt den några gånger först! :) kan berätta mer om den när jag ägt den under en längre period!

Ha en trevlig dag så hörs vii senare!


fredagsmys

Nu blir det mys! ska fälla ner bäddsoffan o bara slänga mig i kuddar o filtar!

ha en trevlig kväll!♥


åker snart till boxholm

hänger med mamma in, måste köpa lite grejjer ;) vi hörs ikväll!


h&m

mamma skulle beställa en bikini f¨ån hm, så jag passar på att köpa lite jag med!
detta har jag hittat:




KLICKA FÖR STÖRRE BILD!↓↓



 

                                    ?????????????????????????

älska outfiten"




vart ute

Det är kallt....(!)


plugg

har suttit o pluggat o knappt en timme, men fortsätter såfort jag har gjort ett litet inlägg :) just nu sitter jag med geografi, europas länder o huvudstäder! sånt har jag ett himmla problem med! särskillt huvudstäderna, oså finns det en klump med massa små länder, äsch jag vet inte vad! ett problem iaf!
jag har 3 prov att se fram emot veckan efter lovet, somsagt.. ett veckan efter o ett vecket efter det. låter väl härligt? och att plugga halva lovet, låter asroligt! dett abli väl ännu en slappdag som jag får ta som den kommer helt enkelt!
nu ska jag ta mig en frukt och fortsätta plugga!
hör av mig senare, hare gött tiss dess :)


ett försök med att göra en fiskbensfläta! inte lätt på sig själv, men ett försök iaf :)

visibly clear

idag jobbar mamma, så jag ska kanske be henne köpa en asbra grej för ansiktet! eller jag har inte testat den, men jag har hört att det ska vra bra!


denna blir nog!
sen ska det finnas en liten tub, som tydligen ska hjälpa mot finnar! jag vet inte.. tror att den skulle sitta på i åtta timmar eller nåt, osen skulle finnarna vara "borta".. ne inte borta. men bättre iaf :)
jag läste på någon blogg att hon hade haft produkterna i en månad, och på henne hade de funkat jättebra! så nu kan jag ju inte låta bli att prova! fast om dom är ju bra på olika människor, beroende på vilken hudtyp man har ;) men testa iaf! ett tips lix

tips: för er som vill ha rakt hår!

jag hittade ett bra tips för rakt hår :)
så på kvällen sätter vi upp en tofs, som ni ser på bilden nedan!
nej, jag har inte MVG i bild, hehe!
håret för inte vara fuktigt!!!!! då blir det veck!
håret måste dessutom vara spänt :)
hehe, jag har inte tedtat det än, men vi får hoppas det funkar bra!

Hoppas ni förstod, o att det uppskattas!

fiiint , hahah

angående mailadressen

Hej på er!
Sitter framför tv:n med tights o tjocktröja, haha... typ en outfit så jag älskar (a'' hehe. Har typ umgåts med Michaela på föremiddagen. Vi var ute o gick i en timme, o shiit vad kallt det var! jag överlevde typ inte! Nae, nu överdrev jag som vanligt. Men det var kallt.. vare :) När jag kom in värmde jag vatten i en kopp, så att jag kunde värma händerna! hahaha, kanske inte het normalt, men så var det! Men vi hade det trevligt iaf. Alltid kul att träffa vänner som har varit sjuka i ett par dagar, då har man mycket att prata om ;) hehe. Förövrigt så hade jag fått en fråga om hur gammal jag är, svaret på det är 14.. men fyller 15 i slutet av maj :) skicka gärna fler frågor till : [email protected] .. det står även högst upp i menyn!: Tycker bara att det är roligt att ni undrar, så skriv på ni :)
Och en sak till om mail-adressen!: det är inte min personliga! , så att typ inte mina vänner som läser detta tror att jag har skaffat en ny, o lägger till mig på msn osv.
utan detta är bara om några av er som läser har frågor osv :)
blev även tvungen att byta eller skaffa en till när jag skulle ha tillbaka bloggen! Så nu vet ni hur läget ligger till!




ÅÅhh, har nästan glömt hur Sommaren är! En grym längtan dit asså!


jfr

Min vän tipsade mig om en sida såkallad JRF!
där säljer de assnygga smycken!
Ni får tacka Agnes för denna sida!
JFR.se
DUBBELRING - Crystal crossRing: Cornu Mundus

Berlockarmband


jobb

kanske ska söka sommarjobb i en liten blomaffär i samhället! jag är inte så intesserad av blommor,men eftersom det finns 100 meter bort så blir det ju jättesmidigt! men jag tror att det kan bli kul ändå.. o de som jobbar där är jättetrevliga!jag tänkte iallafall höra med dem.
Mamma pratade om att man även kanske kunde jobba varannan helg eller något med, om de skulle behöva extrahjälp! Det vore ju faktiskt grymt bra! nu blev jag väldigt peppad och vill börja redan idag på något sätt! hahah... men så lätt går det nog inte ;) men nog om det!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer! Jag får ta dagen som den kommer helt enkelt!
Men träning ikväll med förresten!
Nu ska jag läsa bloggar, fårse om det är någon som har uppdaterat än? jag är nämligen ganska morgonpigg!




Hahaha, ett gott försök iallafall!

.


Minispa


ChaCha!

Just nu sitter jag proppmätt framför datorn!
och eftersom det är sportlov så är nästan ingen hemma, dom är vääldigt få!
har typ inget liv x) ska nog gå o duscha snart... såfort min syster har åkt iväg med sin "nya"!
träffade honom för första gången idag... så jag blev ju tvungen till att uppföra mig och inte se förjävlig ut!
men om han ska leva halva livet här, så måste han förr eller senare få se mitt rätta jag :P

jaa, jag har fixat lite med designen som ni säkert visste, som jag skrev i ett inlägg förrut!
fast jag har nääästan inte förnyat, utan bara förbättrat!

EGOPIC: justprecisnu




fashion



    


                                                                      
    
                                                                 


ny design

:)

Men kommer att fixa lite mer sen ;)

-



LOV!



Uttråkad
Saknar .......

lov

jag vet att det har varit grymt dålig uppdatering på denna blogg!
jag har haft så mycket att göra, så jag har helt enkelt inte haft tid!
but now i'm back in track!

Asgött med lov nu måste jag säga! inte så långt, men det räcker gott o väl!

Har 5 (!?) jätteroliga prov att se fram emot efter lovet! kuuuuuulll

 

Lagom fint håååårr!!! ♥

träning nu

mår lite illa... men jag får väl kämpa på så gott som ;)

mean girls 2!


dålig uppdatering i helgen!

MEN, jag har en väldigt bra förklaring.. jag har varit i Jönköping!

det är nämligen så att vi ska starta en förening i Tranås. typ. och jag blev medlem på UNF-ungdoms nykterhetsförbund.. eller något liknande ;) så vi har varit på 6 st föreläsningar, och 2-3 stycken undervisningar ortvis!
på lördagkvälklen var det en fest ;)

och imorse gick även brandlarmet i skolan vi var på!
vi fick stå och vänta i ca.20 min innan brandkåren fixat det! det var tydligen någon i en trappuppgång!

men nu ska jag packa upp väskan!


nu blir det mat


just nu: jag har tråkigt

tar en "cam-paus" från pluggandet...




JAAA, jag ska ladda min kamera snart :P








sshit my god

aahh, sitter fortfarande och flabbar åt det som hände  i skolan idag.. så pinsamt!
jag orkar inte beräåtta hela historien, men jaf kan säga att jag lutade mig mot en främling/bekant...
hahaha, så pinsamt!!
det var värre än det låter!

men från det till något annat!

nu blire att plugga, har slöjdprov imorgon som jag inte börjat med än! ouuppss... haha
och spoify såklart!! älskar premium!!

pusshej



mina fina tjejor!

skulle vara skönt o sova

jo, jag tycker det!
jag är supertrött, så det är inte sant!
har även lite ont i huvudet, och mår illa.. men det går nog över snart får vi hoppas :D

jag måste verkligen tipsa er om 1 superbra mascara!


Osen vinns det ju vissa man vill ha för att de är fina på utsidan:






Och dom/den som är lite annorlunda.. den nya (tror jag iaf) 90-graders mascaran!:

fattar inte vad som är vitsen med denna! haha.. men lite häftig ju!


nee, nogsnackat om mascaror!

ha det bra!

utskrivning

nu ska jag också bara skriva ut inlämningen!
skönt att den ska in imorgon, så blir jag av med den :D


RSS 2.0